Savner hestelivet

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JEG VIL OGSÅ HA EGEN HEST SOM JEG KAN GJØRE AKKURAT HVA JEG VIL MED!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaja, vet jeg er klagebarn nå, men jeg savner å ha egen hest osv. Har blitt feit fordi jeg ikke har trent ordentlig (for meg er trening å ri), og jeg har blitt lat. Før når jeg hadde hest var jeg alltid superenergisk. Jeg tror jeg nesten aldri kjedet meg... Har prøvd å lete etter en fin hest på helfôr, som hopper og gjør som jeg vil. Finner jo bare travere, ikke frekt men liker ikke travere ^^ Hadde en mulighet i påsken for å få meg ponni, men neida den sjangsen forsvant :( Så hadde jeg et tilbud om en fin ponni i høst, men jeg var så jævla negativ så jeg takket nei OG NÅ ER JEG DRITTLEI AV Å ANGRE PÅ AT JEG SIER NEI TIL PONNIER JEG FAKTISK KAN RI OG GJØRE TING MED!!!!!!!!!!!!!!!! hater livet mitt akkurat nå :( jaja klagebarn klagebarn klagebarn... får vente med hest til etter USA <3 jaaaaaaaah im gonna rock this world!!!!


This is me right now...

-Emilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Emilie

Life of Emilie

14, Rælingen

Hei :) Jeg er en 14 år gammel fra Rælingen. Jeg blogger om alt mulig, og jeg eeelsker å ta bilder og redigere. Brunette, hahah. Er litt gal til tider, men thats just how i do it<3 Love JUSTIN BIEBER <3


    Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som har drevet med hest hele livet. Denne bloggen kommer til å handle om mitt hesteliv, sammen med den nydelige hesten Frollick! Jeg skriver om alt jeg ønsker meg, alle rideøktene, ting som skjer, bilder, stevner, treninger! Alt har sin tid og jeg håper å få en fin tid med Frollick!

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg Frollick gamle hester Hverdag Saga ønskeliste


Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012

hits