Harrytur til sverige

Heyhey

I dag dro jeg, mamm, broren min og Butse (bestemor) på en liten harrytur til sverige. Prøvde å ikke bruke så mye penger, for jeg skulle kjøpe stevneskap (hesteting). Var en liten tur innom glitter å kjøpte sånn hårbånd som alle går med til 50 kr, og litt godteri til 45 kr. og 50+45=95, så ja det var alle pengene jeg brukte opp. Butse bor rett ved Horze på lørenskog der Andrew (sprangtreneren min) jobber. Har sett på stevneskap lenge og fikk lønn i går og da var det rett på horze for å kjøpe stevneskap. Og stevneskap ble det, merket er av Winnie og i fargen marineblå. Diggaaaaaaaar det! Har allerede tatt masse inn i det (sal, hodelag, belegg, bandasjer, sjabraker, hjelm, vest, støvler, sporer) ja you name it. Nå er det bare å vente til Frollick kommer, cant wait!


Frolle <3

-Emilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Emilie

Life of Emilie

14, Rælingen

Hei :) Jeg er en 14 år gammel fra Rælingen. Jeg blogger om alt mulig, og jeg eeelsker å ta bilder og redigere. Brunette, hahah. Er litt gal til tider, men thats just how i do it<3 Love JUSTIN BIEBER <3


    Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som har drevet med hest hele livet. Denne bloggen kommer til å handle om mitt hesteliv, sammen med den nydelige hesten Frollick! Jeg skriver om alt jeg ønsker meg, alle rideøktene, ting som skjer, bilder, stevner, treninger! Alt har sin tid og jeg håper å få en fin tid med Frollick!

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg Frollick gamle hester Hverdag Saga ønskeliste


Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012

hits