The Muppets og veterinæren

I dag vekte mamma meg klokka halv 9, for klokka 9 begynte pre-sale for Believe Tour til Telenor Arena. Vi kom oss opp og satt klare men rundt klokka 9 kræsja siden til Bieberfever.com... Vi satt frem til klokka 11, da ga vi opp! Så fortet vi oss med "morgenstellet" og dro avsted til hööks for vi skulle ha bøtter og høyposer. Der hadde de selvfølgelig ikke det, så vi turet til Clas Ohlson, der hadde de både bøtter og høyposer, men de var svarte... Så vi gikk på panduro å kjøpte hvit tusj. Samtidig som vi var på strømmen gikk vi innom platekompaniet. De hadde fått inn The Muppets, anbefaler den! 

Siden hunden min er syk, dro vi til veterinæren. De tok ultralyd og sjekket henne, men fant ingenting galt på henne... De ga henne en antibiotika mikstur som hun skal gå på i 2 uker. Håper lille bolleboll blir frisk igjen! Nååååå aner jeg ikke hva jeg skal gjøre... kjeder livet av meg, får finne det ut, ah nå vet jeg! Skal legge ut annonse for ting jeg skal selge! 

Tequila (øverst venstre), Saga, Helene og Gina 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Emilie

Life of Emilie

14, Rælingen

Hei :) Jeg er en 14 år gammel fra Rælingen. Jeg blogger om alt mulig, og jeg eeelsker å ta bilder og redigere. Brunette, hahah. Er litt gal til tider, men thats just how i do it<3 Love JUSTIN BIEBER <3


    Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som har drevet med hest hele livet. Denne bloggen kommer til å handle om mitt hesteliv, sammen med den nydelige hesten Frollick! Jeg skriver om alt jeg ønsker meg, alle rideøktene, ting som skjer, bilder, stevner, treninger! Alt har sin tid og jeg håper å få en fin tid med Frollick!

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg Frollick gamle hester Hverdag Saga ønskeliste


Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012

hits