Billetter osv

Fikk et spørsmål om jeg fikk tak i billetter til konserten til Justin i april! Selvfølgelig fikk jeg det, men bare helt vanlige billetter. Skal gå med mamma og vi skal muligens møte noen venner der inne. Jeg meldte meg inn i den offisielle fanklubben på lørdag og på mandag morgen klokka 8 vekte mamma meg for at vi skulle få tak i billetter hos Bieberfever.com. Selvfølgelig kræsjet nettsiden deres når vi hadde kommet inn så vi ga opp. Mamma ringte onkelen min som er 10000% mer heldig enn det hun og jeg er og spurte om han kunne hjelpe oss. Vi fikk en telefon fra han der han hadde fått tak i 3 billetter på seksjon D. Helt nærmest scenen med sitteplasser ganske langt ned. Vi tenkte at det var greit så vi kjøpte de. Men vi skulle prøve å få tak i Meet & Greet billetter eller Diamond Circle billetter i dag, men selvfølgelig klikket jo sidene til billettservice når vi skulle kjøpe og vi ventet kanskje i en halvtime/time i kø. Når vi kom inn på sidene igjen var ingen billetter tilgjengelige og jeg ble megaskuffet. Hadde virkelig håpet på M&G billetter for det hadde vært dødskult å møte Justin i virkeligheten. Men så heldig som JEG er får jeg nok ALDRI møte han... Får bare drømme videre! Håper alle som lurte fikk svar på det de lurte på, bare spørre hvis du lurer på noe annet! :)

Får jeg noen gang møte deg?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Emilie

Life of Emilie

14, Rælingen

Hei :) Jeg er en 14 år gammel fra Rælingen. Jeg blogger om alt mulig, og jeg eeelsker å ta bilder og redigere. Brunette, hahah. Er litt gal til tider, men thats just how i do it<3 Love JUSTIN BIEBER <3


    Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som har drevet med hest hele livet. Denne bloggen kommer til å handle om mitt hesteliv, sammen med den nydelige hesten Frollick! Jeg skriver om alt jeg ønsker meg, alle rideøktene, ting som skjer, bilder, stevner, treninger! Alt har sin tid og jeg håper å få en fin tid med Frollick!

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg Frollick gamle hester Hverdag Saga ønskeliste


Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012

hits