shitväder

Norsk sommer på sitt ypperste! Regn, regn, regn, regn og mer regn... Ikke akkurat sånn jeg ville at den første dagen med Frollick skulle være. Trodde virkelig værgudene var litt på min side i dag, men tydeligvis ikke. Her ute hos oss pissregner det, rett og slett! Har heller ingen til å kjøre meg og jeg gidder ikke ta bussen for jeg har med meg masse som skal opp i skapet på stallen. Innredning joho. Men i hvertfall, turen med Frollick i går gikk suuupert! Hun stod ganske rolig på hengeren, og tok alt med susende ro. Mia red henne litt i ridehuset før hun fikk kveldsmaten sin. Får tigge og be om noen kan kjøre meg opp, klarer nesten ikke venteeeeee! 

Saga, Tequila og Gina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Emilie

Life of Emilie

14, Rælingen

Hei :) Jeg er en 14 år gammel fra Rælingen. Jeg blogger om alt mulig, og jeg eeelsker å ta bilder og redigere. Brunette, hahah. Er litt gal til tider, men thats just how i do it<3 Love JUSTIN BIEBER <3


    Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som har drevet med hest hele livet. Denne bloggen kommer til å handle om mitt hesteliv, sammen med den nydelige hesten Frollick! Jeg skriver om alt jeg ønsker meg, alle rideøktene, ting som skjer, bilder, stevner, treninger! Alt har sin tid og jeg håper å få en fin tid med Frollick!

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg Frollick gamle hester Hverdag Saga ønskeliste


Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012

hits