Dagens ridpass

I dag var Kristin med meg i stallen for å leke fotograf. Gjorde de vanlige stallpliktene og tok inn pånni. Børstet og ordnet henne før vi gikk ned i ridehuset. Det stod 2 hinder der som var litt i veien, så prøve så godt det gikk å ri rundt dem. Hun var veldig fin i dag, ikke så veldig sterk heller. Var litt tittete på de hindrene men det gikk over etterhvert. I morgen tror jeg at jeg skal ri på tur, får se hvordan været er. Etter at jeg var ferdig med å ri, gikk Kristin og jeg ut på jordet for å ta bilder. Ble noen fine, ellers hadde både Frollick og jeg et par ansiktsuttrykk som så helt psyko ut :D gotta love being crazy sometimes!

Fine ponni<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Emilie

Life of Emilie

14, Rælingen

Hei :) Jeg er en 14 år gammel fra Rælingen. Jeg blogger om alt mulig, og jeg eeelsker å ta bilder og redigere. Brunette, hahah. Er litt gal til tider, men thats just how i do it<3 Love JUSTIN BIEBER <3


    Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som har drevet med hest hele livet. Denne bloggen kommer til å handle om mitt hesteliv, sammen med den nydelige hesten Frollick! Jeg skriver om alt jeg ønsker meg, alle rideøktene, ting som skjer, bilder, stevner, treninger! Alt har sin tid og jeg håper å få en fin tid med Frollick!

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg Frollick gamle hester Hverdag Saga ønskeliste


Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012

hits