respekt

Anbefaler alle å lese dette! Det er skrevet av Esin som er blogger på JDBNORWAY. Som belieber selv sårer det utrolig mye når folk snakker stygt om Justin og beliebers. De/vi har ikke gjort dem noe! 

Juju<3

Compositi Refleks Norsk Flag stigbøyler

Har sett på disse stigbøylene kjempelenge, digger at de har norske flagget på. De passer jo ganske bra siden jeg har norskeflagget på hjelmen og på ridebuksen. Skal overtale pappa til en tur på løwenborg i morra! ---> Trykk her <--- for å komme rett til siden! 

shitsnygga!

 

Dagens ridpass

I dag var Kristin med meg i stallen for å leke fotograf. Gjorde de vanlige stallpliktene og tok inn pånni. Børstet og ordnet henne før vi gikk ned i ridehuset. Det stod 2 hinder der som var litt i veien, så prøve så godt det gikk å ri rundt dem. Hun var veldig fin i dag, ikke så veldig sterk heller. Var litt tittete på de hindrene men det gikk over etterhvert. I morgen tror jeg at jeg skal ri på tur, får se hvordan været er. Etter at jeg var ferdig med å ri, gikk Kristin og jeg ut på jordet for å ta bilder. Ble noen fine, ellers hadde både Frollick og jeg et par ansiktsuttrykk som så helt psyko ut :D gotta love being crazy sometimes!

Fine ponni<3

Tretornstøvler selges

Har et par Tretorn Advance ridestøvler i fargen svart og str 39. Bruker 38 selv, men med en såle eller 2 inni passer de perfekt. Selges da jeg har et par lærridestøvler som jeg bruker mer. De er veldig gode og jeg hadde et par før jeg kjøpte disse (de gamle ble ødelagt) og jeg bare elsket dem. Send mail til vilbje@online.no for mer info :)

Trist trist :(

De 2 første rideturene hjemme med Frollick

Frollick har nå vært "hjemme" i ca 3 dager nå og det går ganske bra. I går bøtteregnet det, så vi tok det piano i ridehuset. Var noen andre der, så følte at jeg ikke fikk ridd ordentlig for de var overalt... I dag var det strålende sol, men masse vind så vi red ute på utebanen. Var masse skummelt der ifølge Frollick, men når hun ble litt vandt til "omgivelsene" ble det bedre. Siden det blåste så mye og var ganske kalt så gikk vi inn i ridehuset de siste minuttene. Hun ble ganske mye roligere der inne siden det ikke blåser inne. Skrittet av og tok henne med inn. Vi snakket litt med stallsjefen om når de skulle tas inn og det var rundt klokka 6, så vi lot henne stå ute med lunsjen i et par timer i solen. Ordnet høy og kraftfôr og dro hjem. Så dro jeg og pappa oppover med stevneskapet. Fikk satt på plass det og kost litt med pånni og PT. I morra skal vi gå oss en liten tur og så skal Kristin ta litt bilder ^^

 

Mistet strømmen

Da ser det ut som at vi er strømløse. Litt kipt for da må jeg blogge fra iPhonen. Kan prøve å koble iPhonen til macen for Internett, blogger mer hvis det går bra!

shitväder

Norsk sommer på sitt ypperste! Regn, regn, regn, regn og mer regn... Ikke akkurat sånn jeg ville at den første dagen med Frollick skulle være. Trodde virkelig værgudene var litt på min side i dag, men tydeligvis ikke. Her ute hos oss pissregner det, rett og slett! Har heller ingen til å kjøre meg og jeg gidder ikke ta bussen for jeg har med meg masse som skal opp i skapet på stallen. Innredning joho. Men i hvertfall, turen med Frollick i går gikk suuupert! Hun stod ganske rolig på hengeren, og tok alt med susende ro. Mia red henne litt i ridehuset før hun fikk kveldsmaten sin. Får tigge og be om noen kan kjøre meg opp, klarer nesten ikke venteeeeee! 

Saga, Tequila og Gina

Billetter osv

Fikk et spørsmål om jeg fikk tak i billetter til konserten til Justin i april! Selvfølgelig fikk jeg det, men bare helt vanlige billetter. Skal gå med mamma og vi skal muligens møte noen venner der inne. Jeg meldte meg inn i den offisielle fanklubben på lørdag og på mandag morgen klokka 8 vekte mamma meg for at vi skulle få tak i billetter hos Bieberfever.com. Selvfølgelig kræsjet nettsiden deres når vi hadde kommet inn så vi ga opp. Mamma ringte onkelen min som er 10000% mer heldig enn det hun og jeg er og spurte om han kunne hjelpe oss. Vi fikk en telefon fra han der han hadde fått tak i 3 billetter på seksjon D. Helt nærmest scenen med sitteplasser ganske langt ned. Vi tenkte at det var greit så vi kjøpte de. Men vi skulle prøve å få tak i Meet & Greet billetter eller Diamond Circle billetter i dag, men selvfølgelig klikket jo sidene til billettservice når vi skulle kjøpe og vi ventet kanskje i en halvtime/time i kø. Når vi kom inn på sidene igjen var ingen billetter tilgjengelige og jeg ble megaskuffet. Hadde virkelig håpet på M&G billetter for det hadde vært dødskult å møte Justin i virkeligheten. Men så heldig som JEG er får jeg nok ALDRI møte han... Får bare drømme videre! Håper alle som lurte fikk svar på det de lurte på, bare spørre hvis du lurer på noe annet! :)

Får jeg noen gang møte deg?

Da er det bestemt...

... vi henter Frollick på torsdag! 

I går kveld fikk mamma melding av moren til Mia, om at hun hadde fått tak i hovslageren og at han kom på onsdag (i dag). De snakket lenge sammen og til slutt ble de enige om at vi kommer opp å henter Frollick på torsdag. Kan ikke si hvor mye jeg gleder meg! Og nå slipper jeg å begynne å trene fordi riding er trening, wiho. Må mest sannsynelig til veterinæren med katten min Joel i dag, han har klart å rive av seg den midterste kloen på venstre bakbein og nå har det gått betennelse i den :( Dakar lille puseprinsen... Håper han blir bra igjen! Nå skal jeg gå å rette håret, snakkes

Puseprinsen

Til salgs - del 4

Har en del utstyr som jeg skal selge. Ettersom ting blir solgt kommer jeg til å ta bort det avsnittet den var i. Kjøper betaler porto/frakt, men har du mulighet til å møte meg i lillestrøm passer det veldig bra! Alt blir pusset/vasket før salg. For spørsmål kan du sende meg mail på vilbje@online.no!  

Stalldekken fra Hööks

Farge: Brun

Str: 135

Merke: Showmaster/hööks

Nypris: 499 kr

Min pris: 200 kr

Tykt stalldekken fra Hööks. Har en liten rift på innsiden bak, men det fikses. Vaskes og børstes fri for hår før salg! Mageplate følger med!

 

Bucas Freedom

Farge: Lilla

Str: 125

Merke: Bucas

Nypris: ca 999 kr

Min pris: 600 kr

Bucas Freedom. Kvalitetsdekken fra Bucas. Vil bli vasket og børstet fri fra hår før salg!

 

Vinterdekken fra Masta

Farge: Turkis

Str: 125

Merke: Masta

Nypris: ?

Min pris: 200 kr

Tykt vinterdekken fra Masta med ull inni. Holder hesten varm på kalde dager. Vil bli vasket og børstet fri for hår. Ringer på halsen for halsfeste, men jeg har ikke hals!

 

Regndekken fra hööks

Farge: Blå

Str: 135

Merke: hööks

Nypris: 299 kr

Min pris: 100 kr

Fint regndekken fra hööks. Holder hesten tørr på våte dager! På bildet er det ikke vasket, men rett etterpå vasket jeg det! Nå er det myyye renere! 

 

Stalldekken fra Horze

Farge: Brun

Str: 125

Merke: Horze

Nypris: 500/600 kr

Min pris: 200 kr

Varmt og tykt stalldekken fra horze med "halvhals". Vil bli vasket før salg!

 

 Sånn ser det ut på, litt mørkt bilde!

Overgangsdekken fra Riding House

Farge: Blå

Str: 125

Merke: Riding House

Nypris: ?

Min pris: 150 kr

Varmt og godt utedekken fra Riding House. Har et lite hull på siden som blir fikset. Vaskes og børstes før salg!

 

Forbeinsbelegg fra Hampa Pro

Farge: Svart

Str: pony

Merke: Hampa pro

Nypris: ?

Min pris: 150 kr

Forbeinsbelegg fra Original Hampa Pro. 

 

Bakbeinsbelegg fra Hampa Pro

Farge: Svart

Str: pony

Merke: Hampa pro

Nypris: ?

Min pris: 150 kr

Bakbeinsbelegg fra Original Hampa Pro. Kan selges samlet med forbeinsbeleggene i str pony for 200 kr

 

Forbeinsbelegg fra Hampa pro

Farge: Svart

Str: full

Merke: Hampa pro

Nypris: ?

Min pris: 150 kr

Forbeinsbelegg fra Original Hampa pro 

 

Bakbeinsbelegg fra John Whitaker

Farge: Svart

Str: pony 

Merke: John Whitaker

Nypris:  ca 370 kr

Min pris: 150 kr

Bakbeinsbelegg fra John Whitaker 

 

Salveske fra CRW

Farge: Svart

Merke: CRW

Min pris: 100 kr

Salveske fra CRW. Aldri brukt

 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
Life of Emilie

Life of Emilie

14, Rælingen

Hei :) Jeg er en 14 år gammel fra Rælingen. Jeg blogger om alt mulig, og jeg eeelsker å ta bilder og redigere. Brunette, hahah. Er litt gal til tider, men thats just how i do it<3 Love JUSTIN BIEBER <3


    Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som har drevet med hest hele livet. Denne bloggen kommer til å handle om mitt hesteliv, sammen med den nydelige hesten Frollick! Jeg skriver om alt jeg ønsker meg, alle rideøktene, ting som skjer, bilder, stevner, treninger! Alt har sin tid og jeg håper å få en fin tid med Frollick!

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg Frollick gamle hester Hverdag Saga ønskeliste


Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012


hits